Sesli Sohbet’te Bayan Telefon Numaraları

Sesli Sohbet’te Bayan Telefon Numaraları

Günümüzde herkesin telefon numarası izinsiz paylaşılmakta veya paylaşılan telefon numarasının hat sahibinin haberi olmadan paylaşılması iyice yayın hale geldi. Birisi bir kişiye inat numarasını yayınlıyor ve rahatsız ediliyor. Bu durumlar aslında yasal değildir.

Bayan telefon numaraları gibi özellikle bayanların numaralarını paylaşmak çok yanlıştır. Günümüz şartlarında kimseye güvenip numaranızı vermeyin. Özellikle sanal sesli sohbet üzerinde bu durum daha çok yaşanır genellikle. Bu tarz siteler üzerinde karşınızdaki kişiye Bayan telefon numaranızı vermeden önce iyice tanıyın, güvenin ve emin olduktan sonra numaranızı verin. Çünkü verilen numaranın dönüşü olmaz numaranız izinsiz paylaşılırsa site hak sahiplerinin sorumluluğu altında değildir. Site zaten bir sohbet sitesidir ve telefonla yapılabilecek her şeyi Görüntülü Konuşma, Sesli Sohbet, Birebir Sohbet, Kameralı Chat gibi şeyleri sunuyor. Bunu telefonla yapmak yerine bu tarz sitelerde rahatlıkla yapabilirsiniz.

Siteye girdiğinizde karşınızdaki kişiden doğrudan Telefon Numarası istemek kural dışıdır. Kişi isterse size numarasını verebilir. Haricinde ne üye olurken, nede bilgilerinizi yazarken sizden şart olarak Numara istenmez. Sitemiz seviyeli bir aile sitesidir ve kullanıcılarına en iyi sohbet denemeyini yaşatmak için kurulmuştur.

Yüzlerce kişinin bir arada olup eğlendiği sohbet sitemiz cinsiyet ayrımı yapmaksızın her türlü olanağı sağlar.

Giriş için aşağıdaki Rumuz yerine isminizi yazıp gireblir Sizlerde insanlarla tanışabilir Bay ve Bayan Telefon Numaraları nı karşınızdaki kişinin isteği üzerine alabilirsiniz.

 

YORUM YAP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir